Over BRControls

Van ontwikkeling tot realisatie

BRControls is een dynamische organisatie die webgebaseerde gebouwbeheersystemen voor opdrachtgevers realiseert. Dit doen we samen met onze gecertificeerde partners vanuit onze vestigingen in Zwolle en ’s Hertogenbosch.

BRControls ontwikkelt, produceert en realiseert. Dankzij de korte lijn tussen productontwikkeling en projectorganisatie worden wensen van klant direct vertaald in productverbeteringen en maatwerkoplossingen.

Voorop blijven lopen

We willen de beste oplossingen bieden in ons vakgebied. Daarom werken onze hardware- en software-engineers ononderbroken aan verbetering van onze producten en optimalisering van het bedieningsgemak. De hardware houden we zo universeel mogelijk, zodat deze voor een groot aantal toepassingen geschikt is.

Produceren

BRControls produceert de regeltechnische oplossingen en gebouwbeheersystemen zelf in de moderne productievestiging in Zwolle. We passen snelle, ultramoderne ICT-technieken toe en zorgen dat onze systemen met vrijwel alle bestaande installaties in een gebouw kunnen communiceren. De producten worden vóór ingebruikname uitgebreid getest en blootgesteld aan extreme omstandigheden.

Partnernetwerk

De installatie van de systemen in gebouwen van opdrachtgevers ligt in handen van de BRControls-projectorganisatie of een van onze gecertificeerde partners. Door ons partnernetwerk dat over heel Nederland is verspreid, zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Onze partners zijn opgeleid en gecertificeerd. Te allen tijde geldt dat BRControls garant staat voor de uitvoering.

Daarbij geldt één duidelijk uitgangspunt: opdrachtgevers moeten tevreden zijn.

Softwarehuis

Het softwarehuis van BRControls ontwikkelt specifieke besturingssoftware voor elke opdrachtgever. Onze software-engineers zijn specialisten. Ze zijn volledig bekend met de systeemprogrammatuur van BRControls en werken uiterst efficiënt. Hierdoor weet iedere eindgebruiker zich verzekerd van een uitstekend functionerend maatwerksysteem tegen een concurrerende prijs.